Helaas…..

Helaas…..

Woensdag 7 januari 2015

Soms weet je het wel voor jezelf maar toch twijfel je nog….

Dat overkwam wij het afgelopen weekend ik voelde mij ziek: hoesten, moeilijk kunnen focussen op mij huiswerk voor mijn studie, ik zat mezelf in de weg. Maar ik moest van mezelf door, ik kon niet opgeven. Want ik moest een opdracht afmaken voor school.

schrijf-0312_1

Maandag 5 januari ben ik nog gaan werken, maar ik voelde mij niet fit, maar ik ben de dag doorgekomen. Bij thuiskomst heb ik mezelf aangesproken en heb toen besloten om de opdracht voor school te laten schieten en heb mij ziek gemeld bij mijn school. Ik dacht zelf dat ik bronchitis zou hebben, dus rustig aan gedaan.

Woensdagochtend voelde ik mij nog steeds  niet goed, ik was al twee nachten achter elkaar wakker geworden met een nat slaapshirt, dus ik moest maar even naar de huisarts gaan. Ook had ik koorts. Daar kon ik gelukkig snel terecht, helaas bleek ik geen bronchitis te hebben maar longontsteking.

Dat was een flinke tegenvaller want ik zou het aanstaande weekend gaan skiën met mijn werk. Maar volgens mijn huisarts zouden de medicijnen al voor het weekend een verbetering kunnen laten zien. Ik heb mij nu ook ziek gemeld voor mijn werk, de laatste keer was jaren geleden.

ziek als een hond

De dagen daarop heb ik doorgebracht op de bank, kijkend naar allerlei televisie programma’s. Wat is er veel pulp op de televisie, gelukkig viel ik bij veel programma’s in slaap door mijn longontsteking. Het nieuws in Frankrijk qua aanslagen kon ik wel goed volgen, vol verbazing en ontzag. De wereld wordt steeds ingewikkelder: wanneer moet je beginnen of stoppen met je idealen te willen verdedigen.

Op vrijdag moest ik een keuze maken, ga ik mee naar Oostenrijk of blijf ik thuis. Ik voelde mij nog niet veel beter sinds woensdag, dus ik heb besloten om niet mee te gaan naar Oostenrijk. Ik moest de gewonnen prijs aan mij voorbij laten gaan.. erg jammer. Maar mijn gezondheid gaat nu voor.

De dagen daarna ging mij herstel langzaam maar ik voelde mij naar het weekend al iets beter. Op dinsdag heb ik mijn laatste medicijnen ingenomen, sinds dinsdagnacht werd ik ook niet meer wakker van zweet aanvallen.

Op woensdag 14 januari ben ik weer begonnen met werken, ik had nog wel steeds flinke hoestaanvallen. Maar ik voelde mij verder wel goed. Natuurlijk was ik verzwakt en aangezien ik geen geweldige conditie heb dan doet zo’n week ziek zijn daar ook geen goed aan.

Ik wil graag iedereen bedanken voor hun support  en ook wil ik mijn collega’s bedanken dat zij extra inzet hebben gedaan om alles in de winkels door te laten gaan.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: