Inbraak

Inbraak

Donderdag  16 juli 2015

Vaag hoor ik iets, het geluid wordt steeds harder, met een schrik wordt ik wakker. Mijn telefoon gaat af, een collega belt mij wakker, de wekker geeft 03.15 aan.

Eigenlijk hoef ik mij collega niet meer te spreken want ik weet al genoeg: inbraak in Dronten. Natuurlijk neem ik het gesprek aan en mijn vermoeden wordt bevestigd. Henri is ook wakker geworden, ondertussen trek ik gauw wat kleren aan. Na een snelle autorit kom ik aan in Dronten.

De inbrekers hebben een stoeptegel tegen de ruit gegooid, zo kregen zij toegang tot de winkel.

image

In hun korte “bezoek” aan de winkel hebben zijn onze demotoestellen gestolen. Deze demotoestellen zijn niet geschikt voor mobiel gebruik maar helaas was deze informatie niet bij hun bekend😠.

Gelukkig was de politie al ter plekke en kon ik een glaszetter bereid vinden om zo snel mogelijk een noodruit te laten plaatsen. Maar voordat alles geregeld was en winkel weer klaar was om open te kunnen gaan, gaf de klok 07.30 aan. Dus ik heb toen maar besloten om te blijven anders moest ik heen en weer gaan rijden.

image

Het werd een lange dag met af en toe een dipje waarbij mijn ogen dicht vielen.

Helaas dat er nog steeds mensen zijn die niet van andermans spullen kunnen afblijven. Hopelijk kan de politie met onze videobeelden de inbrekers te pakken krijgen.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: