Bedankt voor de felicitaties

Bedankt voor de felicitaties

vrijdag 9 oktober 2015

Ik wil graag iedereen die aan mij heeft gedacht om mij te feliciteren op mij verjaardag. Het is leuk om te merken dat men de moeite heeft genomen om een belletje doen, Whatsapp-bericht te sturen, of een kaartje te sturen. Erg bedankt hiervoor. Super!!

Overdag heb ik gewoon gewerkt, deze keer weer eens een keer in Zwolle, want een van mijn collega’s wilde voor mij de koopavond in Dronten overnemen. Super. Want ik heb s’avonds nog visite gekregen van mijn vader, de ouders van Henri en heel spontaan kwamen William, Petra en Jesse ook nog even langs. Het was gezellig. Leuke avond gehand, het was prima om zo 39 jaar te worden:-)

Binnenkort houden wij een verjaardag voor onze familie en vrienden, maar daar later meer over.

wpid-20151009_224205.jpg wpid-20151009_224151.jpg

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: