Familiedag

Familiedag

Zondag 17 april 2016

Vandaag was het weer tijd voor familie, want Henri z’n familie hield haar jaarlijkse familiedag.

Gelukkig blijft deze traditie standhouden want zo zien wij elkaar nog eens, lekker bijpraten met de neven en nichten van Henri en natuurlijk hun kinderen. Deze keer was de organisatie in handen van Saskia, zij had allerlei spelletjes bedacht zoals veters strikken met ovenwanten aan, puzzels maken, mini-sjoelen, kegelen. Het blijft leuk om te doen, in een ongedwongen sfeer praten wij elkaar bij, de kinderen spelen ondertussen met elkaar.

De winnaar wordt deze familiedag wordt Silva, zij heeft de meeste kennis van ons. Wij hebben vooraf een vragenlijst moeten invullen: wat zijn je angsten of wat wil je nog bereiken? Het beantwoorden levert weer nieuwe inzichten op 🙂

We sluiten de dag af met een goed verzorgde BBQ, het is voor mij de eerste van dit jaar, volgend jaar gaan wij naar Wijhe toe.

Geef een reactie

%d