Avondje uit 

Avondje uit 

Dinsdag 13 juni 2017

In gedachten ga ik terug naar 2000, na onze vele telefoongesprekken, de herinneringen voelen goed aan. Het maakt mij blij, ik leerde je toen steeds meer kennen.

Jouw leven was toen al gestructureerd maar ook lekker impulsief. Zo vertelde jij mij dat je een fantastische avond uit had gehad met jouw moeder en andere familieleden. Jij vertelde er vol over, ik had werkelijk toen geen idee wat jij precies had gezien. Ik kende die wereld eigenlijk niet zo goed, maar ik was wel nieuwsgierig.

Nieuwsgierig naar dat avondje uit, nieuwsgierig naar jou en hoe wij samen zo avondje uit samen konden gaan krijgen.

Ik heb gekregen waar ik toen van droomde, vele mooie avonden samen met jou, in verschillende theaters in Nederland en ook soms in het buitenland. Samen vergaten wij onze dagelijks bezigheden zoals het werk of andere zaken. Wij hadden een avondje uit.

Vanavond zat ik weer met jou in het theater, een gelegenheids-theater. Het paleis Het Loo was het decor voor een speciale voorstelling van Elisabeth in Concert. Het was een prachtige voorstelling waarbij Pia en Stanley de hoofdrollen speelde, zij waren beiden erg goed. Deze week zullen er 30.000 mensen deze voorstelling gaan zien, fantastisch hoe Stage Entertainment elke keer hun shows zo goed neer kunnen zetten.

Artikel van De Stentor

Eindelijk kon ik gisteren ervaren waar Henri zo enthousiast over vertelde in 2000, 17 jaar geleden. 

Voordat wij elkaar echt fysiek hadden gezien, belden wij elkaar met regelmaat op. Ik moest dan wel opschieten want jij werkte overdag in Amsterdam en ik had een baan in de horeca dus verschillende werktijden. Maar meestal rond 2100 a 2200 hadden wij contact. Zo hebben wij elkaar kennen, het was prettig om daar gisteren aan terug te denken, zo samen naast elkaar met als uitzicht: Elisabeth in Concert.

Lieve Henri, Bedankt dat jij in 2000 zo enthousiast over deze voorstelling hebt verteld, helaas zullen wij onze levens niet meer parallel gaan lopen. Maar hopelijk kunnen wij samen nog weleens een theater gaan bezoeken oftewel een avondje uit.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: